text81.png
R.A.Sobre_carton.jpg
DOCU.png
R.A.Sobre_carton.jpg
VIDEO.png

ELS TEMES

“BATALLES” és una crítica a l’estaticisme, a tota aquella gent que té por a lluitar per un canvi, al rise again i a seguir una idea pròpia per tal de no arriscar-se a desfer les barreres que tapen la realitat.

 

Amb aquest missatge reivindiquem la gent que dia a dia fa una batalla constant i quotidiana per subsistir al carrer, a un taller o a qualsevol altre lloc, que lluita per renéixer i tirar endavant, en un món encegat per la manipulació.

R.A.Sobre_carton.jpg
R.A.Sobre_carton.jpg

"TRYING TO DISCOVER" directe al nostre interior, cantant a la revolta del pensament, de l’alegria i la derrota, busca la recerca d’un mateix, expressant amb ràbia el dubte de què volem per nosaltres mateixos, donant importància als instants que ens fan créixer com a persones.

 

Sense oblidar aquest missatge de dubte i canvi personal, per tal d’aplicar-ho a les nostres vides, no intentem buscar una gran lluita per canviar el món, sinó primer canviar el nostre voltant, els nostres actes i pensaments, per tenir clar el que volem i el que estem intentant descobrir en nosaltres mateixos.

"RISE AGAIN" és el tema que dóna nom a l'EP, parla sobre el canvi d'un mateix i de la constància i el treball dur per aconseguir els objectius sense pressa. Mentre passa el temps pel teu davant, te n'adonis del camí que has fet, on has arribat i on aniràs a parar seguint sempre el teu instint.

 

I per molt que tinguis un obstacle, tot és efímer, per tant algun dia se n'anirà i vindran altres pluges, però aquestes et faran més fort. I sempre, sense perdre l'essència, tornaràs a renéixer sense donar mai per perduda la teva lluita, créixer.

R.A.Sobre_carton.jpg
R.A.Sobre_carton.jpg

"BOOM BOOM" transmet amb l’ska clàssic un missatge d’empoderament i crítica social a la monarquia, l'església i el poder burocràtic. Volem mostrar la repressió i censura que hi ha en aquests àmbits.

 

Per això, amb “fire”, desafiem a tot aquell que amenaça pel simple fet de reivindicar amb la paraula uns actes que considerem immorals i que per això, se'ns jutgi i no se’ns deixin expressar lliurement les nostres lluites.

"PEL TERRA" és un tema proper que parla sobre el model de societat en la qual estem acostumats a viure, oblidant una part d'aquesta. Mentre tothom viu la seva vida, la moneda gira i veiem a molta gent sense recursos, que lluita pel seu dret a viure, que no veiem o "no ens interessa".

 

Per això ressaltem com molta gent no visualitza el problema i reivindiquem que aquesta frontera de la por, que nosaltres mateixos construïm per allunyar-nos d'aquesta realitat que està passant als nostres barris, carrers, pobles i ciutats, es trenqui i caigui d'una vegada per totes.

R.A.Sobre_carton.jpg