BIO​

Andana és la nova proposta del reggae del Maresme. La banda neix el 2016 però no és fins al 2019 que treuen el seu primer treball Rise Again. Aquest, consolida un projecte que agafa la filosofia i melodies del Roots Reggae per transmetre les seves lletres.

Rise Again (2019) fou el seu primer treball produït i mesclat pel barceloní King Siva (Quim Simó), un EP de cinc cançons carregat d'energia i molta espiritualitat. King Siva va obrir a la banda les portes de tot un món cultural i musical com és el reggae.

Dins d'aquestes cinc cançons hi ha temes tan especials com "Pel Terra" o "Rise Again" tema que dóna nom a l'EP.

A finals del mateix any treuen el seu primer 'single' produït per Tomàs Sánchez, anomenat Minva la Ciutat. El tema agafa el missatge i melodies del Roots Reggae per denunciar la repressió que a casa i altres llocs del món es viu. Aquest tema té un aire molt especial fruit d'una producció completament grupal, un tema fet de dins cap enfora.

Ben entrat el 2020 treuen un segon single, Bona Vibra, on hi participa l'artista gironí Doble i el productor, també de la ciutat, Hug Sound. Una col·laboració que treu als dos artistes de les seves zones de confort ajuntant el Reggae tan característic d'Andana i el Hip Hop lo-fi dels artistes de Girona. El resultat és un tema que transmet la bona connexió que uneix els tres artistes plasmada en un videoclip dirigit, gravat i editat per Mateu 'Puntí'.

Actualment presenten un show carregat d'energia, amb moltes referències a clàssics de la música jamaicana, però sempre amb un missatge simple, senzill i sobre tot sincer.

SEGUEIX-NOS 

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono de Spotify
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono SoundCloud