BIO​

Andana és la nova proposta del reggae del Maresme. La banda neix al 2016 però no és fins al 2019 que treuen el seu primer treball Rise Again. Aquest, consolida un projecte que agafa la filosofia i melodies del Roots Reggae per transmetre les seves lletres.

Rise Again (2019) fou el seu primer treball produït i mesclat per el barceloní King Siva (Quim Simó), un EP de cinc cançons carregat d’energia i molta espiritualitat. King Siva va obrir a la banda les portes de tot un món cultural i musical com és el reggae.

Dins d’aquestes cinc cançons hi ha temes tan especials com “Pel Terra” o “Rise Again” tema que dona nom a l'EP.

A finals del mateix any treuen el seu primer 'single' produït per Tomàs Sánchez, anomenat Minva la Ciutat. El tema agafa el missatge i melodies del Roots Reggae per denunciar la repressió que a casa i altres llocs del món es viu. Aquest tema té un aire molt especial fruit de una producció completament grupal, un tema fet de dins cap enfora.

Actualment presenten un show carregat d'energia, amb moltes referencies a classics de la musica jamaicana, però sempre amb un missatge simple, senzill i sobre tot sincer. 

SEGUEIX-NOS 

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono de Spotify
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono SoundCloud